pogrzeby marklowice

Opinie

Poznaj opinie Naszych klientów

Dodaj opinię



Opinie


Karolina Wilim
20 listopada 2018

Polecamy z calego serca firme Styx, pomogli zorganizowac nam najpiekniejszy pogrzeb naszej mamy i babci, dobra organizacja i piekne kwiaty!

CHUDZIK WIOLETA
20 listopada 2018

Z całego serca pragnę podziękować FIRMIE STYX , pomogliście w spokoju przejść przez czas żałoby za co jesteśmy niezmiernie wdzięczni . Firma godna POLOCENIA i ZAUFANIA

Małgorzata
30 września 2018

Chciałam serdecznie podziękować firmi Styx za organizację pogrzebu mojej tesciowej firma naprawdę godna polecenia pełny profesjonalizm jeszcze w życiu nie spotkałam sie z tak miła obsługa.Panu Tomaszowi i Pani Aureli chcieliśmy podziękować szczególnie za ciepłe i miłe słowa otuchy w tak ciężkich chwili.Ludzie których naprawde podziwiam pełni życzliwości.Firma godna Polecenia.

Monika
30 maja 2018

Serdecznie dziękuje za pomoc i organizacje całego pogrzebu. Pełen profesjonalizm. Firma zajmuje się wszystkim i nie trzeba się o nic martwić w tych trudnych chwilach. Firma godna polecenia.

Ewelina Marcalik
8 kwietnia 2018

Bardzo dziękuję firmie Styx za profesjonalną uroczystość pogrzebową. Firma jest solidna i kompleksowo wykonuje swoje usługi. Nie trzeba się o nic martwić, każdy drobiazg był szczegółowo przygotowany. Szefowa przemiła osoba, doradzi i w każdej kwestii można było na niej polegać. Praxownicy z szacunkiem podchodzą do wykonywanej pracy. 100% zaufania. 🙂

Barbara Wanke
16 sierpnia 2017

Bardzo gorąco i z całego serca pragniemy podziękować Firmie Pogrzebowej STYX za profesjonalną i perfekcyjną obsługę związaną z pochówkiem naszej Mamy, Żony, Babci i Prababci Magdaleny Horzela. Jesteśmy pełni podziwu i uznania zarówno dlaPani Aurelji jak i Pana Tomasza za wszystko co robią dla rodzin, które są pełne bólu,smutku.Ich życzliwość,zrozumienie oraz zaangażowanie pozwoliły nam spokojnie przejść ten jakże trudny czas.nie po raz pierwszy korzystaliśmy z usługi tej Firmy i nie wyobrażam sobie, aby ktoś zrobił to lepiej.Wysoka kultura osobista, punktualność, profesjonalizm i niesamowita serdeczność i wyrozumiałość- to tylko niektóre z zalet Firmy , którymi kolejny raz udowodnili,że to co robią to jest mistrzostwo.Jeszcze raz bardzo ale to bardzo dziękuję w swoim imieniu jak i całej rodziny wszystkim pracownikom za wszystko a przede wszystkim za ludzkie podejście, pełne współczucia i wrażliwości. Dziękuję

Rodzina.
29 czerwca 2017

Pragniemy bardzo serdecznie podziękować Firmie Pogrzebowej STYX Pana Tomasza Wałacha za profesjonalną pomoc w organizacji ceremonii pochówku naszego nieodżałowanego Ojca, Teścia, Dziadka i Pradziadka Nikodema Podleśnego. Jesteśmy pełni podziwu dla pracowników firmy, że w tak krótkim czasie potrafią doradzić i załatwić ogrom spraw, by ta ostatnia droga ziemska przebiegała z godnością dla zmarłego i pozostała w pamięci uczestników pogrzebu. Firma godna polecenia!

Agata Mikołajec
28 stycznia 2017

W imieniu moim i i braci chciałabym serdecznie podziękować Waszej firmie za profesjonalne podejście do sprawy. Za okazane współczucie, takt, za tak dobrze przygotowany każdy szczegół oraz wysoką jakość świadczonych usług.

Piotr Swienty
13 stycznia 2016

Serdecznie dziękuję za pomoc w organizacji iprzeprowadzeniu uroczystości mojej Teściowej.Panstwa pomoc pomogmnie i mojej rodzinie w spokoju i miłości przetrwać te smutne i ciężkie chwile. Dziękuję i gratuluję profesjonalnego podejscia pracowników firmy.ła

Karol Miąsek
2 października 2015

W imieniu własnym i rodziny, chciałabym podziękować firmie pogrzebowej "STYX" za profesjonalne podejście do sprawy związanej z pogrzebem śp. Olgi Firla Dziękujemy Państwu za okazanie wielkiego współczucia, taktownego podejścia oraz delikatności w tak trudnych chwilach dla nas. Dziękujemy!

Marzena Kulesza
17 sierpnia 2015

29.06.15 niespodziewanie, nagle zmarł mi ojciec… skorzystaliśmy z firmy pogrzebowej STYX.

Marta Kot
15 kwietnia 2015

Szanowni Państwo, W imieniu mojej mamy Teresy Kot, oraz w swoim własnym chciałam bardzo serdecznie podziękować Państwu za życzliwą i profesjonalną usługę w tych bardzo smutnych i trudnych dla nas chwilach. Chciałybyśmy szczególnie podkreślić wyczucie i empatię p. Aurelki, która doskonale potrafiła znaleźć właściwe słowa i ton w rozmowie z nami, a także wszystko jasno przedstawić i wyjaśnić. Było dla nas ważne, że cała uroczystość przebiegła zgodnie z naszym życzeniem, tak jak to zostało z Państwem umówione. Proszę przekazać też specjalne podziękowania pracownikom, którzy byli z nami na cmentarzu, za ich takt, punktualność i za to, że o wszystkim pamiętali.

Joanna Rusinowska
10 lutego 2015

Gdy kilka lat temu przyszło mi pochować kochanego tatę, myślałam, że czas przygotowania uroczystości pogrzebowej będzie „drogą przez mękę”. Po pierwszej wizycie w firmie STYX wiedziałam już wszystko i poczułam ulgę. Pomimo ogromnego żalu przepełniała mnie radość. W styczniu 2015r. pochowałam kolejną ukochaną osobę – mamę. Wiedziałam już, gdzie mam się udać i wiedziałam, że wszystko będzie dobrze. Nie miałam kontaktu z innymi firmami pogrzebowymi, ale to co reprezentuje firma STYX to ciągle doskonalone usługi z najwyższej półki. Życzliwość, zrozumienie, takt, empatia i pomoc w najdrobniejszej sprawie przed i po uroczystościach pogrzebowych. Dla mnie to po prostu PROFESJONALIZM. Jeszcze raz gorąco dziękuję Pani Aurelii (osobie o wielkim sercu) jak również wszystkim pracownikom tej firmy, z którymi miałam okazję się spotkać. Ogromne Bóg zapłać!

Aurelia Herdzin
4 lutego 2015

Utrata najukochanszej osoby jest dla kazdego czyms najstraszniejszym,ogarnia nas pustka,smutek i zal,dochodzi do bezradnosci.Firma Pogrzebowa STYX pomogla nam w pochowku naszej mamy Sp.Teresy Polonius.Dzieki tak profesjonalnie zorganizowanej uroczystosci pogrzebowej ,czulismy satysfakcje mimo,ze plakaly nasze serca.Tam pracuja ludzie,ktorzy oprocz profesjonalizmu i rzetelnosci,wiedza co wsparcie w takiej chwili.Dodam,ze z uslug tej firmy skorzystalismy niejednokrotnie.Wszystkim,ktorzy znajda sie w tak smutnej chwili,jaka jest smierc,polecamy FIRME STYX.Dziekuje pani Aurelce,ktora okazala tyle zyczliwosci i ciepla mojej siostrze Wioli.Zyczymy dalszego profesjonalizmu.

Julia Dziwoki
24 listopada 2014

Bardzo dziękuję za pieknie zorganizowanie uroczystości pogrzebowj. Państwa Firma otoczyła mnie serdecznością, życzliwością i bardzo profesjonalnie przygotowała pogrzeb. Chciałabym podkreślić wielki takt wszystkich pracowników oraz chęć pomocy w każdej sytuacji. Polecam z całego serca Firmę, ale podkreślam Ludzi sympatycznych i serdecznych.

Maria Kopsztejn
13 listopada 2014

W imieniu moim i mojej siostry Janiny oraz moich córek Anety i Beaty pragne podziękować firmie STYX za organizację uroczystości pogrzebowej mojego brata Jana Kubanek.Firma dała się poznać jako bardzo sumienna ,dokładna ,rzytelna oraz bardzo profesjonalna.Jesteśmy bardzo zadowoleni z kompleksowej udługi pogrzebowej a jednoczesnie polecamy usługi tego zakładu.Bardzo państwu dziękujemy.

Płaczko
13 listopada 2014

Dziękujemy za profesjonalne przygotowanie uroczystości pogrzebowej Naszego Najukochańszego Ojca Śp. Joachima Płaczko - Syn i Córki z Rodzinami

Bożena Michalska
22 sierpnia 2014

W imieniu moim i moich córek Anety i Magdaleny pragnę złożyc Państwu nasze gorące podziękowania za profesjonalizm na najwyższym poziomie oraz Państwa zaangażowanie, niebywałą empatię i takt. Dziękujemy, że nie tylko wspaniale zorganizowaliście uroczystośc pogrzebową ale i za to że byliście Państwo z nami w tym jakże trudnym dla nas czasie. Bardzo Państwu dziękujemy!!!

Agnieszka Myrta
24 maja 2014

Pragnę podziękować Firmie STYX za organizację uroczystości pogrzebowych mojego ojca Waldemara. Wszystkie szczegóły jak i sama ceremonia zostały przygotowane i dopracowane w najdrobniejszych szczegółach. Firma okazała pełen profesjonalizm i okazała nam wiele wsparcia i życzliwości. Agnieszka z rodziną.

Maria I Józef Owczorz
14 maja 2014

Pragniemy bardzo serdecznie podziękować właścicielom firmy pogrzebowej STYX za wspaniałą organizację uroczystości pogrzebowej naszej mamy. Firma dała się poznać jako bardzo sumienna, rzetelna, profesjonalna, godna polecenia. Jesteśmy bardzo zadowoleni z kompleksowej usługi pogrzebowej.

Kornelia Ciślak Z Rodziną
17 marca 2014

Z całego serca dziękuję firmie "STYKS" za organizację uroczystości pogrzebowej mojej mamy.Ceremonia jak i wszystkie szczegóły jej dotyczące zostały przeprowadzone wzorowo co pozwoliło nam na brak dodatkowych zmartwień w tak trudnych dla nas chwilach.Szczególne podziękowania chcę skierować do pani Aurelii,która okazała nam wiele wsparcia i ludzkiej życzliwości.Serdecznie polecam.

Kurowscy E.M.
26 lutego 2014

Firma profesjonalnie i z wielkim zaangażowaniem zorganizowała pogrzeb naszej córeczki Hani. Bardzo dziękujemy! Szczególne podziekowania za przepiękną muzykę! Jednocześnie serdecznie wszystkim szczerze POLECAMY usługi tego zakładu.

Leokadia Szymańska, Córki I Syn.
21 listopada 2013

Serdecznie dziękuję za profesjonalne zorganizowanie pogrzebu Męża, Ojca .

IRENA BRZOZA ORAZ RODZINA REJNER
24 lipca 2013

W IMIENIU WŁASNYM ORAZ RODZINY PRAGNIEMY WYRAZIĆ SŁOWA WDZIĘCZNOŚCI ORAZ UZNANIA ZA PRZYGOTOWANIE ORAZ PROWADZENIE UROCZYSTOŚCI POGRZEBOWEJ ŚP. RUDOLFA BRZOZA. DZIĘKUJEMY ZA OKAZANE, W TAK TRUDNEJ DLA NAS CHWILI ZROZUMIENIE, WSPÓŁCZUCIE I SZACUNEK

Katarzyna Seweryn
12 kwietnia 2013

Bardzo dziękuję za organizację pogrzebu Babci. Firma profesjonalna i ogromnym taktem i wyczuciem, Pomoc i zapobiegliwość, poprowadzenie klienta, wyręczenie. To ogromna pomoc i zdjęcie z bark wielu obowiązków i stresu. Dziękuję i gorąco polecam.

Rodzina
13 stycznia 2013

Serdecznie dziękujemy za profesjonalne zorganizowanie ceremonii pogrzebowej świętej pamięci Alfredy Kocjan, za okazane wsparcie w tych trudnych dla nas chwilach... Dziękujem

Grażyna Kubiak
22 grudnia 2012

Dziękuję za okazane serce i ogromną profesjonalną pomoc w zorganizowaniu i godnym pochowaniu mojego brata. Inne zakłady pogrzebowe nie chciały się podjąć sprowadzenia ciała z innej miejscowości a właścieiel Styx nie odmówił i jeszcze stanał na wysokości zadania. Uroczystość przebiegła godnie i wspaniale. Dziękuję...dziękuję za wszysto.za mało tu miejsca by wymienić wszystkie zasługi. Firma z ludzką twarzą, godna polecenia. Dziękuję

Iza Matuszek
30 maja 2012

bardzo mocno dziekuje za przygotowanie i cala organizacje pogrzebu naszej ukochanej babci.za dobre slowa i przyjemna atmosfere oraz mila obsluge.polecam panstwa firme serdecznie

Janina TKOCZ
8 marca 2012

W tym miejscu chciał?abym bardzo podziękować za profesjonalne przygotowanie i przeprowadzenie cał?ej ceremonii pogrzebowej mojego Taty. Od początku spotkałam się ze zrozumieniem i fachową? pomocą w zorganizowaniu wszystkich formalnoś?ci.

JOANNA SOKOŁKOWSKA
11 grudnia 2011

Serdecznie dziękuję za pomoc w organizacji iprzeprowadzeniu uroczystości mojego KOCHANEGO TATY . Panstwa pomoc poagła mnie i mojej rodzinie w spokoju i miłości przetrwać te smutne i ciężkie chwile. Dziękuję i gratuluję profesjonalnego podejscia pracowników firmy.